Over ons

Over Leidsch Beleg

Leidsch Beleg wil voor jou, de gast, de rijkst belegde broodjes van Leiden maken voor een kleine prijs. Al 10 jaar is het doel van Leidsch Beleg om iedereen een lunch te geven waar je de hele middag op vooruit kan, zonder dat je met een lege portemonnee weer op straat staat en je beseft dat je meer sla ziet dan beleg…

Onze vestiging

Centraal gevestigd aan de Turfmarkt kan je je favoriete broodje halen, lekker lunchen in onze winkel of op ons terrasboot. Wij doen alles met een beetje humor!

Alles voor een lekker broodje

Dagelijks vers brood en verse ingredi├źnten. Stel zelf je broodje samen of kies uit onze specialiteiten. Jouw tevredenheid staat bij ons centraal.

Leidsch Beleg waar jij wilt

Wij zijn ook lekker voor thuis of op kantoor!  Wij bezorgen onze gehele kaart tot aan jouw deur en verzorgen ook vergaderlunches op locatie.

Het Beleg van Leiden

Leidsch Beleg heeft haar naam te danken aan de tijden van het Beleg van Leiden (oftewel: Leidsch Ontzet). In deze tijd werd Leiden bezet door de Spanjaarden en ontzien van al het eten en drinken. Toen in de nacht van 2 op 3 oktober 1574 de stad werd bevrijd, werd dit groots gevierd met hutspot, haring en wittebrood.

 

Tijd voor een lunch?

Wij hebben alles van broodjes tot uitgebreide catering!

Turfmarkt 12
2312CE Leiden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

De Leidsch Beleg App!

Bestel dagelijks de heerlijkste broodjes via je mobiel! Hongerr!!

Wij zitten ontzettend sociaal te doen! Doe je mee?